Как започна всичко

Всичко започна преди 5 години с едно предложение за Брак!
Което разбира се аз приех :) Самото събитие се случи на следващата година, тъй като аз бях от Булките които искат всичко да си направят сами,... включително и поканите!
Лятото на 2009 беше много емоционално и свързано с много тревоги,... но треводи не от типа "Трябва ли да се женя", а от типа "Ще успея ли сама да се справя с всичко".

Представям Ви украсата на чашите, която нямаше да реализирам без нагледния видео урок на Kokona как точно да направя розите :) Благодаря ти много и много предръдки!

 В същия дух бяха реализирани украсите на свещите и халките, но в момента не откривам близки снимки. Извинявам се за качеството на тези които качвам, но тогава все още нямах цифров фотоапарат ;)
Няма да Ви занимавам с избора на Торта,... която впрочем беше невероятнa, а направо ще ви запозная с едни от най-важните неща за една сватба, а именно Поканите! Дизайна го видях някъде из Интернет пространството. Някоя от дългогодишните Картичкофурии може и да си го познае ;) Разбира се промених го според възможностите си. Това са едни наистина Handmade покани, поради липсата на тримери, стикери и всевъзможните атрибути с които е залят пазара в момента. Та аз ги изрязвах с ножица :D
И разбира се както подобава за едни сватбени покани, те са изработени от перлен картон (всъщност от два вида единия от които е и релефен), сатенени ленти и много Любов.

Петър и Габриела
25 Юли 2009

Няма коментари:

Публикуване на коментар